perjantai 10. joulukuuta 2010

Tuulen tuiverrusta ja "pompulalankookin" ☺

Joopa-joo..Kylläpä on tuas aikoo vierähtäny,kun oon viimeks tänne jotakii kirjottanu..Mutkun ☺ollu olevinnaan tärkeempeekin tekemistä..Joulu lähestyy ja hupsista vuan,kun on "männy jo".Nyt ei sit ylmääräsii päivii ookkaan töissä käyville.No,perjantai sentään..
Talvi on kai nyt jo pysyvä,tuskimpa nää lumet ennää pois sullaa ennen kevättä.Mut aurinko on ollu aika lailla piilossa,sentään Itsenäisyyspäivän aattona näky pari tuntii..
Mie satuin kahtomaan ulos ja mehän takkaa näky kaupunkiasunnon ikkunasta.-Äkkiä vaatetta piälle ja kuvvaamaan,ol sen verran "harvinaista herkkuu..

Ja sitä "pompulalankoo",kun mie löysin..Voi hyvät hyysykät,kun olkii hankala tappaus,et piäs alakuun! Mut olpa metkoo sitten ja nyt mie olen tehny sit lahjakskii yhen "kaulanlämmittimen" ja yks on vielä kesken..
Mukavii päivii kohti JOULUA! Jos nyt joku sattus vilkasemmaan..

2 kommenttia:

  1. Ja varmaan joku sattuu vilikasemaan, jos ei ennemmin niin myöhemmin. Pyrin käymään joka ystävän luona ainai kerran viikkoon. Vuan onpa soma tuo pompulaliina :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos siulle "wanha ystäväin" ♥!Miun aika männöö jonnekkii ja kun on välillä tosiaan hiukka hankaloo istuminen,mut..päivä kerrallaan!

    VastaaPoista