lauantai 12. helmikuuta 2011

Virus voimat vei.. :(

Huh,huh..Olpa tosiaan pitkästä aikoo rankka tauti,mut nyt alkaapi olo olla suht "entinen"..Tammikuun lopulla alko yskä ja koko ruoto ol kippee,eikä nukkumisestakaan tahtonu tulla mittään..-Ukkosein kans "kilpoo" yskittiin.Mie sit sanoin,et en jaksa,lähetään lääkäriin.Niin mäntiin päivystykseen ja porukkaa OL.Vaik meilläkii "noin aika" ei se päteny,mut viimen piästiin..Miut lääkär määräs keuhkoröntgeniin ja verikokeeseen.Ei erityistä,onneks ja hää totes viruksen olevan kyseessä,eikä siihen lääke "pure"..Sain  kinuttuu ☺yskänlääkettä,et pystysin ees yöllä nukkumaan.Hää onneks kirjotti reseptin ja lääke autto!-Pikkuhiljaa yskiminenkin alko helpottoo,mut kyllä ol sippi olo!-Piti perua fys.terapia jne..Vaan kyllä tää tästä!
"On ihanaa,kun aurinkoinen paistaa" ♥! Kylmän kauniita päiviä on nyt ollu ja "kaukolämpö" jo lämmittää.Kevättä kohti männään! Mukavoo helmikuun ja talven jatkoo!


3 kommenttia:

  1. Ihanaa kun kävit ilimottaantumassa. Hukkasin Sinut "muutossa". Laiton nyt itseni uuvella jutulla Sulle lukijaksi:) Kuten näät lukijoistasi siellä se mun esikkopuska kommeiloo:D Voisitkohan Sinä kenties "uusata" seuraavalla kirjaantumisella lukijuutesi minun tykönä? Puutut nimittäin nyt sieltä sattuneesta syystä.;)
    Onpa ollukin pahan oloinen tauti, sepä mukava kuulla jotta olet siitä tointumaan päin. Ja kuvasi ovat vallan ihania, tuo jäähile oksalla ja, ahaa, siellon puotettu osalta kattoo lunta, näen mä:)

    VastaaPoista
  2. Jaahas..mie sit tuas piipahan joku kerta..
    Kiitos kommentoinnistasi!Tuo luonnon luoma jäätaide ol aika metka..Lunta ei ole puotettu,vaan osa tul alas,kun ol lauhaa keliä ja "äkkiä" takas jääty..Ja lissee ompi tullu ja varmaan vielä tullee..Männes nähhään!

    VastaaPoista